We keep it clear and affordable.

English » Nederlands
Frans en GrΓ© heten u van harte welkom op zonnig Fuerteventura

Zon Zee Natuur en Relax

Wij, Frans en Gré, zijn geen commercieel bedrijf echter willen wij onze liefde voor dit eiland graag met jou delen door het aanbieden van enkele appartementen van particuliere huizenbezitters op Fuerteventura.  Wij bieden voornamelijk accommodatie aan in de omgeving van Caleta de Fuste. Dit resort is gelegen in het centrale oostelijke deel van het eiland en is daarom een ideaal vertrekpunt om Fuerteventura te ontdekken en de prachtige stranden te bezoeken. Heb jij zelf een appartement of woning ergens op Fuerteventura en wil je ook pootje baden op de verhuurmarkt kijk dan op "Voor Eigenaren".

Foto's Fuerteventura 

Fuerteventura en het Eilandgevoel

Tenerife en Gran Canaria zijn eilanden waar veel toeristen te vinden zijn. Je hebt niet het gevoel dat je je op een eiland bij de Afrikaanse kust bevindt, want er zijn veel internationale toeristen om je heen. Op de één of andere manier hebben Lanzarote en Fuerteventura dit eilandgevoel nog wel. Het lijken wel de Waddeneilanden. Een ieder die deze eilanden een beetje kent, kent dit gevoel. 

Fuerteventura als vakantiebestemming

Fuerteventura is na Tenerife het 2de grootste eiland van de Canarische Eilanden en wordt terecht het Hawaï van Europa genoemd. Fuerteventura biedt op 100 kilometer van de Westelijke Sahara een boeiende mix van natuur en cultuur. Met minimaal van 11 maanden zonneschijn en een beperkt aantal commerciële badplaatsen, welke zijn verbonden door grote oppervlakken natuurgebied en pittoreske dorpjes, is er een gevoel van rust en ruimte. Aan de oostzijde van Fuerteventura, waar de zee rustig is, zijn er ontelbare baaien met gevarieerde stranden. Aan de westkust zijn soms metershoge golven en prachtige rotspartijen waarbij de oceaan de wind en de stromingen vrij spel hebben. Ook hier zijn veel prachtige stranden en kleine baaien te vinden. Het vulkanische droge binnenland van Fuerteventura heeft zowel geërodeerde bergtoppen als oases in de dalen met ook daar kleine schilderachtige en slaperige dorpjes.

Eigenaren opgelet

TOP