We keep it clear and affordable.

Costa de Antigua

Costa de Antigua Nuevo Horizonte ligt net ten noorden van El Castillo. Deze buurt is vooral populair bij mensen die op zoek zijn naar een rustige omgeving met de mogelijkheid om een ​​korte wandeling naar Caleta de Fuste te maken vanwege het enorme aanbod aan bars, restaurants en andere voorzieningen. De supermarkten Mercadona en Lidl liggen op ongeveer 1 km van onze appartementen. In Costa de Antigua zijn enkele kleine supermarkten waar u uw dagelijkse boodschappen kunt doen en een paar kleine restaurants en bars. Costa de Antigua biedt een aantrekkelijke, rustige bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar een echt ontspannen vakantie. De wijk is ook populair bij overwinteraars uit Noord-Europese landen.

TOP

Winkels, Restaurants en Recreatie "Costa de Antigua"

Neighbourhood

Pizzeria Costa Tropical - Mina Sun Rest. - Rust de Yorkshire pud - JinXing Rust. - Restaurant El Tamborill - Bennys Sportsbar - Bushalte 1 en 2. - Wasserette - Bombay Burritos Rest. - Ierse pub Stoners Rest. - Bar Pub Crazy Goat - Volvoreta Rest. en Pub - CrossFit Veintiocho - Taxistandplaats - Disa Tankstation - Loly Mini Mercado - Ristorante Mama Mia - Mini Mercado Ke-Ye - Mini Mercado Elba Hotel - ATM - Busstop 2 - Chauffeursrestaurant Buen Dia - Fran y Chemi Groenten en Fruit supermarkt Mercadona - Lidl-supermarkt - China Town Mall - Strand (Las Caletillas) - IKEA Pick-up point - Pádel Indoor PYT

Wellness Costa de Antigua


TOP

Natuurlijk zwembad

Crab Rock tussen El Castillo en Costa de Antigua is een natuurlijk zwembad dat alleen bij eb kan worden gebruikt. Het heldere water en de donkere rotsen eromheen maken het een bijzondere ervaring om te zwemmen.


TOP

Openbaar vervoer

Het appartement is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, maar we raden u aan een auto te huren. Niet alle locaties op het eiland zijn met het openbaar vervoer te bereiken. Neem lijn 3 richting Salinas El Castillo. Bushalte 1 in Costa Antigua. (250 meter) Bekijk de dienstregeling busdienst Tiadhe

Busstop Costa de Antigua

TOP

Een eigen plekje onder de Canarische zon

Kans voor Starters

Costa de Antigua (Nuevo Horizonte) is een plek die nog volop in ontwikkeling is. Op deze plek zijn en worden veel toeristische huizen en appartementen gebouwd, waarvan vele met uitzicht op zee. Dit gebied is nog in ontwikkeling en niet voltooid. Het lijkt uitgerust te zijn voor de vele winter bezoekers die elk jaar naar de Canarische Eilanden verhuizen. De stranden zijn nog in ontwikkeling en er wordt nog veel gebouwd. Het kan interessant zijn voor overwinteraars en vakantiegangers die vooral op zoek zijn naar een rustige plek voor hun verblijf.

Roadsign

Het meest indrukwekkende aan deze plek is de omgeving waar het ruige en desolate landschap. Mensen die op Fuerteventura op zoek zijn naar een stukje vastgoed en een budget hebben dat niet al te hoog reikt, kunnen hier wellicht een plekje vinden waar het in de toekomst lekker rustig wonen is.

Lavafield Costa de Antigua

TOP