We keep it clear and affordable.

English » Nederlands » πŸ“ž Info en Contact

Info Contact & About Us

Info

Procedure na reservering

  • Je ontvangt eerst een ontvangstbevestiging van de reserveringsaanvraag. 
  • Vervolgens ontvang je de reserveringsbevestiging. De door jou aangegeven verblijfsdata worden vastgezet . 
  • Je krijgt hierop volgend een huurcontract toegezonden, per e-mail, deze kun je dan onderteken, scannen en per e-mail aan ons retourneren.
  • Ongeveer 3 weken voor vertrek ontvang je van ons een factuur en een Informatiepakket.

Een voorbeeld huurcontract kun je onderaan de pagina downloaden 

Met het ondertekenen van een huurcontract zijn onze en jouw rechten en plichten vastgelegd. 

Flexibel Annuleren

Elke annulering moet schriftelijk of per email aan ons worden gemeld er zijn geen kosten aan verbonden. Het verschuiven van de reisdatum is gratis. (Nieuwe versie huurcontract 4-2-2022.) 

Let op:  Aangepast is het annuleringsbeleid. Vanaf nu kun je altijd gratis annuleren. 

Wij vragen geen aanbetaling bij een reservering, dus je bent nog flexibeler.

TOP

Over matrassen en bedden.

Aangezien er een grote keuze aan matrassen is en iedereen een persoonlijke voorkeur heeft voor sterke of juist een zachte matras, binnenvering of foammatras enz. Laat het duidelijk zijn, wij leveren echt niet alle typematrassen πŸ˜„ onze bedden hebben stevige binnenveringsmatrassen met schuimmatras toppers.πŸ˜‰
Hier zou de gemiddelde gast goed op moeten kunnen slapen.

Laatste nieuws Covid maatregelen t.b.v. Mondmaskers en SpTh QR codes

Spaanse gezondheidsformulier SpTh (QR code) geschrapt voor mensen met EU- of EU-equivalente certificaten.

Laatste Bijwerking Covid 19 Reisinformatie
14 downloads

Let op:  Check bij je luchtvaartmaatschappij of toch een QR code noodzakelijk is om naar de bestemming te reizen. Luchtvaartmaatschappijen hanteren vaak andere regels dan het ministerie van de Canarische Eilanden.

Indien je toch een In-reisformulier (QR code) nodig hebt.

Als je naar Spanje reist moet je je aanmelden bij de Spaanse gezondheidsdienst. (tbv Corona registratie). Indien je je niet vooraf hebt geregistreerd kunt je niet naar Spanje reizen. Van te voren aanmelden kan alleen digitaal op het volgende adres: Spain Travel Health (spth.gob.es)   Volg de instructies van de website voor een goede afhandeling. Als je het hele traject hebt doorlopen krijg je een QR code waarmee je het land in kunt.

Voor meer formulieren klik in het menu op Travel Forms of ga naar Re-Open EU 

TOP


Contact

Frans en Gré

de Teuge 35
7205 GB Zutphen
Nederland

Tel: +31 61 41 53 517
E-mail-huur:  frans.en.greta@fuerteventuraapartments.eu

TOP


About us

Hallo wij zijn Frans en Gré 

Toen wij ons eerste appartement in Fuerteventura kochten hadden wij maar een doel:" Wij wilden een plekje op 3200 km van Nederland waar wij ons thuis konden voelen. "Dat is voor ons gelukt" althans dat vinden wij. :o) Tot op heden kunnen wij nog maar mondjesmaat genieten van ons appartement. Daarom besloten wij het te verhuren. Het verhuren van het appartement is inmiddels een hobby van ons geworden en wij hebben besloten om nog een appartement erbij te kopen om nog meer mensen een fijne vakantie te kunnen bezorgen. Wij vinden het heel belangrijk dat mensen zich in onze appartementen thuis voelen. Wij beseffen, zoveel mensen zoveel smaken maar voor ons staat voorop dat jij je vakantie hebt verdiend en je zorgeloos moet kunnen bewegen in onze stekjes in de Atlantische oceaan. Zolang wij nog niet gepensioneerd zijn of kunnen rentenieren, zullen wij ons blijven inzetten om anderen zich, op Fuerteventura, ook thuis te laten voelen. Door het plezier dat wij aan het verhuren van onze appartementen beleven, hebben wij inmiddels ook van andere eigenaren het verzoek gekregen om te bemiddelen bij de verhuur van hun appartement. Wij blijven echter privé verhuren en zijn geenszins van plan om onze hobby tot een commercieel geheel te maken.

Lokale medewerkers

Wij werken met een lokale host en lokaal aanwezige medewerkers. Uiteraard kunnen wij niet altijd ter plaatse zijn als jullie in onze appartementen vakantie gaan vieren. Daarom maken wij ook gebruik van een lokale host die o.a. de sleutels zal overhandigen en uw intake zal verzorgen. Voor de eindschoonmaak maken wij ook gebruik van de lokale bevolking.

TOP


Voorbeeld Huurcontract Versie 4 2 2022
53 downloads

Current temperatures and climate info

+19
Β°
C
H: +20Β°
L: +16Β°
Antigua (Fuerteventura)
Wednesday, 17 November
See 7-Day Forecast
Thu Fri Sat Sun Mon Tue
+19Β° +19Β° +19Β° +21Β° +21Β° +22Β°
+14Β° +15Β° +15Β° +15Β° +17Β° +17Β°