Over Ons

Hallo wij zijn Frans en Greta (Gré)

Toen we ons eerste appartement op Fuerteventura kochten, hadden we maar één doel: “We wilden een eigen plek op 3200 km van Nederland waar we ons thuis konden voelen en tot rust konden komen. Kortom even onze batterij opladen. “Het is ons gelukt” tenminste, dat denken wij. πŸ˜‰

Onze appartementen zijn gelegen op rustige locaties, maar toch op loopafstand van allerlei essentiële voorzieningen. Wij hopen dat u onze appartementen ook kunt waarderen.

 

Lokale Gastheer/Gastvrouw

Uiteraard kunnen wij niet altijd ter plaatse zijn als u op vakantie gaat in onze appartementen. Daarom maken wij gebruik van een lokale host die u verwelkomt en de sleutels overhandigt. Ook de eindschoonmaak wordt gedaan door mensen die in de buurt wonen.

 

♻️ Samen duurzaamheid realiseren.

Wij vragen u energiebelasting te betalen omdat wij, binnen de mogelijkheden van de appartementencomplexen, duurzaamheid op kleine schaal proberen te realiseren.

Zo hebben onze appartementen standaard geen vaatwasser en maken wij waar mogelijk gebruik van LED-verlichting. Douches zijn voorzien van een waterbesparende douchekop en we gebruiken geen of zo min mogelijk plastic verpakkingen. Duurzaamheid doen wij daarom samen met u.

Contact

de Teuge 35

7205 GB Zutphen

The Netherlands

Tel: +31 61 41 53 517
E-mail: frans.en.greta@gmail.com